Wat voor lingerie draag jij met Valentijn?

Wat voor lingerie draag jij met Valentijn?

6th Feb 2019

Wanneer Valentijnsdag in aantocht is, staan wij uiteraard voor je klaar met lingerietips voor het vinden van je droomsetje. Want single of niet; iedereen mag stralen op de meest romantische dag van het jaar!

De juiste maat

Een goede snit kan wonderen doen voor je boezem. Kies daarom voor een bh-model dat niet alleen mooi is, maar ook het beste past bij jouw lichaamstype. Ben je niet zeker welke bh het beste bij jou past? Laat je dan adviseren door een lingerie styliste in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Kleur bekennen

En ga je voor rood of zwart? Dat zijn natuurlijk de klassiekers bij uitstek, als het om kleur gaat. Het flatteert zowel lichte als donkere huidtypes. Ook dit seizoen zijn er weer heel wat setjes terug te vinden in deze sensuele kleuren. Wil je dit jaar eens voor wat anders gaan? Wat dacht je van de serie Jane in opvallend roze met een krachtige push-up? Vrouwelijk, gedurfd en erg zomers.

Marie Jo Jane

Balconette bh

Wil je dat jouw boezem een mooie ronde vorm krijgt? Dan is de balconette ideaal voor je. Doordat deze bh ondersteuning vanaf de onderkant geeft, krijgen je borsten een lift en zit de balconette bh als gegoten. De fantastische Francoise is hier een mooi voorbeeld van. En met haar zachtrode kleur, zeker uitermate geschikt als Valentijnslingerie.

 

Bekijk snel waar jij terecht kunt voor een Lingerie Styling advies bij jou in de buurt.

Marie Jo Francoise