Bezorgen & Retourneren

Veelgestelde vragen over Coronavirus (COVID-19)

Het welzijn van onze klanten en medewerkers is onze grootste prioriteit. We volgen de ontwikkeling van de wereldwijde impact van het Coronavirus dan ook nauwlettend op.

Hierbij de meest actuele informatie i.v.m. onze verzendingen en retouren:

Zal ik mijn bestelling nog kunnen ontvangen?

Ja, PostNL levert nog steeds alle pakketten. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. PostNL zorgt ervoor dat hun medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De koeriers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Hoe verloopt de bezorging van mijn bestelling?

Pakketten worden niet meer overhandigd. De koerier belt aan en zet het pakket op de grond klaar. Hij/zij wacht op afstand tot jij deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de koerier aanbellen en het pakket in de hand houden. Zodra jij opendoet vraagt de koerier om afstand te nemen en zet hij/zij het pakket over de drempel en droog binnen.

Voor een contactloze bezorging van pakketten waarvoor moet worden getekend, zal de koerier de drie laatste tekens van een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) vragen. Aan de hand van deze tekens wordt je pakket dan getekend voor ontvangst.

Kan het virus zich verspreiden via verpakking?

Het virus kan niet worden overgedragen via verpakking. Daarom bezorgt PostNL zoals gebruikelijk pakketten voor onze klanten.

Wat als ik mijn pakketje op mijn werk ging laten leveren, dat nu gesloten is?

Wanneer je je bestelling nog maar net geplaatst hebt, neem dan contact op met onze klantendienst (via contact@mariejo.com). Dan proberen we het afleveradres nog aan te passen. Indien dit niet lukt, wordt je pakket teruggestuurd naar ons. Binnen maximum drie weken ontvang je dan een terugbetaling. Indien je dat wenst, kan je vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen met een ander afleveradres.

Kan ik mijn pakket nog steeds retourneren?

Retourneren kan nog steeds via de gebruikelijke weg in een PostNL-punt. Uiteraard houden we rekening met de huidige situatie en zijn we flexibel in de retourneringstermijn.

Voel je je niet comfortabel om naar een retourpunt te gaan? Vraag in dat geval al een retour aan via een mail naar onze klantendienst contact@mariejo.com met je ordernummer, naam en de producten die je wil terugsturen. Dan kan je op een later moment je bestelling terugsturen en een terugbetaling krijgen.

Standaard retourprocedure: De geretourneerde artikelen moeten ongewassen, ongedragen en ongewijzigd zijn. De artikelen moeten in hun oorspronkelijke staat verkeren en voorzien zijn van de originele labels.

Artikelen die in een winkel gekocht werden moeten ook in de winkel van aankoop teruggebracht worden.

Ik was 2 maal niet thuis toen mijn pakket geleverd werd. Wat gebeurt er nu?

Je order wordt automatisch naar ons teruggestuurd. Van zodra we het ontvangen hebben, zal je een terugbetaling ontvangen binnen maximum 3 weken. Indien je dat wenst, kan je vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Bezorgen

Wij verwerken je bestelling direct nadat je de bestelling hebt geplaatst en overhandigen deze daarna aan PostNL. Bezorging is van maandag tot zaterdag. Je ontvangt een verzendbevestiging per mail met de link naar de PostNL tracking informatie.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 100,-

Bij bestellingen vanaf 100,- euro bieden wij gratis verzending aan. Onder de 100,- euro rekenen we 4,50 euro verzendkosten. Het duurt 2-3 dagen voor je pakketje bezorgd wordt.

Retourneren

Je kunt je bestelling gratis terugsturen binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De geretourneerde artikelen moeten wel ongewassen, ongedragen en ongewijzigd zijn. De artikelen moeten in hun oorspronkelijke staat verkeren met de originele labels. 

Artikelen die in een winkel zijn gekocht moeten ook in de winkel van aankoop teruggebracht worden. Het is niet mogelijk om deze aankopen te verwerken in ons centrale magazijn.

Volg deze instructies als je items wil retourneren:

  1. Retourneer de artikelen in de originele verzendbox. Als je deze niet meer hebt, zorg dan voor een verpakking waardoor de items niet beschadigd kunnen worden. 
  2. Vul het retourformulier in, daarmee help je ons bij een snelle en correcte verwerking. Als het retourformulier ontbreekt, kun je het hier downloaden. 
  3. Plak het retourlabel dat je bij je bestelling hebt gekregen op de verpakking. Als je het label kwijt bent of nooit hebt gekregen, neem dan contact op met Marie Jo via contact@mariejo.com.
  4. Lever je pakket in bij de PostNL-locatie. Bekijk waar je dichtsbijzijnde PostNL locatie is via https://www.postnl.nl/.

Terugbetaling

  1. Het kan tot 14 werkdagen duren voor Marie Jo om je artikelen te ontvangen, verwerken en terug te betalen. 
  2. Als je op het moment van aankoop een korting hebt ontvangen op je gehele bestelling, ontvang je bij retourneren enkel het bedrag terug dat je hebt betaald. 
  3. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode. Als je met een e-gift kaart hebt betaald, ontvang je een nieuwe kaart met het retourbedrag.
  4. Helaas is het momenteel niet mogelijk om artikelen te ruilen of te laten repareren.