Bezorgen & Retourneren

Bezorgen

Wij verwerken je bestelling direct nadat je de bestelling hebt geplaatst en overhandigen deze daarna aan PostNL. Bezorging is van maandag tot zaterdag. Je ontvangt een verzendbevestiging per mail met de link naar de PostNL tracking informatie.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 100,-

Bij bestellingen vanaf 100,- euro bieden wij gratis verzending aan. Onder de 100,- euro rekenen we 4,50 euro verzendkosten. Het duurt 2-3 dagen voor je pakketje bezorgd wordt.

Bezorgpogingen

Na de eerste niet geslaagde bezorgpoging zal PostNL een kaartje achterlaten met opties voor een tweede bezorging. Je kunt dan een dag kiezen voor de tweede bezorging op dezelfde locatie of de bezorging wijzigen naar een PostNL Pakketpunt. Dit doe je door de niet thuis-code die staat op je kaartje samen met je postcode in te vullen op www.postnl.nl/nietthuis.

Retourneren

Je kunt je bestelling gratis terugsturen binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De geretourneerde artikelen moeten wel ongewassen, ongedragen en ongewijzigd zijn. De artikelen moeten in hun oorspronkelijke staat verkeren met de originele labels. 

Artikelen die in een winkel zijn gekocht moeten ook in de winkel van aankoop teruggebracht worden. Het is niet mogelijk om deze aankopen te verwerken in ons centrale magazijn.

Volg deze instructies als je items wil retourneren:

  1. Retourneer de artikelen in de originele verzendbox. Als je deze niet meer hebt, zorg dan voor een verpakking waardoor de items niet beschadigd kunnen worden. 
  2. Vul het retourformulier in, daarmee help je ons bij een snelle en correcte verwerking. Als het retourformulier ontbreekt, kun je het hier downloaden. 
  3. Plak het retourlabel dat je bij je bestelling hebt gekregen op de verpakking. Als je het label kwijt bent of nooit hebt gekregen, neem dan contact op met Marie Jo via contact@mariejo.com.
  4. Lever je pakket in bij de PostNL-locatie. Bekijk waar je dichtsbijzijnde PostNL locatie is via https://www.postnl.nl/.

Terugbetaling

  1. Het kan tot 14 werkdagen duren voor Marie Jo om je artikelen te ontvangen, verwerken en terug te betalen. 
  2. Als je op het moment van aankoop een korting hebt ontvangen op je gehele bestelling, ontvang je bij retourneren enkel het bedrag terug dat je hebt betaald. 
  3. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode. Als je met een e-gift kaart hebt betaald, ontvang je een nieuwe kaart met het retourbedrag.
  4. Helaas is het momenteel niet mogelijk om artikelen te ruilen of te laten repareren.